Ik schrijf de Handpicked omdat ik graag kennis deel, maar met deze bijna dagelijkse nieuwsbrief wil ik ook kenbaar maken welke deskundigheid we bij Fast Moving Targets in huis hebben. Het is een uithangbord. In de hoop dat jullie bij ons aankloppen als je deskundigheid op het gebied van innovatie nodig hebt.

Uit de contacten met lezers van deze Handpicked, blijkt dat jullie daar onvoldoende van op de hoogte zijn. Dat jullie denken dat we alleen eigen media maken. En dat is zonde. Want daarmee doen we elkaar tekort 😉 !

Daarom als laatste bericht van dit jaar nog even samenvattend waar we goed in zijn en waar we jullie bij kunnen helpen, mocht daar behoefte aan zijn.

Komt ie …

FMT ontdekt, duidt en distribueert innovatie

We volgen trends op het gebied van technologie en innovatie, we leggen uit wat die ontwikkelingen betekenen en helpen innovaties toe te passen. Zowel strategisch als praktisch. Wat doen we zoal?

  • We publiceren. We schrijven artikelen over innovatie, we maken programma’s, we verzorgen nieuwsbrieven, we geven boeken uit, produceren tijdschriften en doen onderzoek. We doen dat onder onze eigen naam of in opdracht. We doen / hebben het laatste gedaan voor o.a. Marketing Facts, Surfnet, Parool, Jetstream, Emerce, Vara Gids, SIDN Fonds en KPN.
  • We leren. We verzorgen presentaties, trainingen en workshops. Over innovatieve trends en ontwikkelingen in brede zin (van blockchain tot artificial intelligence) of inzoomend op thema’s als online video, communities of social media. We hebben dat gedaan voor o.a. LNVB, JAN, Media Academie, Stichting Alzheimer Onderzoek, KRO NCRV, Van Oerle en Senefelder.
  • We adviseren. We helpen bedrijven innoveren. We hebben directies geadviseerd en innovatietrajecten begeleid waarbij prototypes van nieuwe producten werden opgeleverd. We doen / deden dit voor o.a. Atlas Contact, Wij Special Media, Zwolse Theaters en Amnesty International.
  • We produceren. We helpen bedrijven nieuwe concepten ontwikkelen en uitwerken. We doen dat zelf (The Innovation Station, Stek.io), in samenwerking of in opdracht van partijen als NPO, Paradiso en Seat2Meet.

Dus kunnen we je van dienst zijn bij het publiceren, leren, adviseren en produceren als het gaat over nieuwe technieken, nieuwe concepten of nieuwe businessmodellen? Laat het me weten (erwin@fastmovingtargets.nl)!

Erwin Blom