Dagelijks SXSW highlights via Handpicked
Een deel van het Nederlandse SXSW peloton licht dagelijks een highlight uit het programma. Ze beschrijven wat ze gezien en geleerd hebben. Al die inzichten worden in deze Handpicked gebundeld. Crowsourcing zoals crowdsourcing bedoeld is. Ga je ook en wil je meedoen? Laat het weten!
 .
Botreports via Facebook
Bots bieden de mogelijkheid van een informele, persoonlijke, kort maar krachtige manier van verslaglegging. Dat kan op dit moment het best via Facebook Messenger. Volg dit jaar voor het eerst nauwgezet SXSW op de plek waar het gesprek plaatsvindt! Klik op de link en je bent binnen.
 .
Nu even businesswise …
1. Plek voor 1 sponsor voor SXSW reporting
Wil je de nieuwe manier van verslaglegging op FB sponsoren? Dagelijks onder de aandacht bij vernieuwers met je merk? Dat kan voor slechts 1.000 euro. Reply op deze nieuwsbrief en we maken het rond!
 .
2. Workshop ‘De lessen van SXSW’. Boek nu!
In een workshop van een dagdeel praten Roeland Stekelenburg en ik je bedrijf bij over de belangrijkste trends en ontwikkelingen en faciliteren we het gesprek over de kansen voor uw organisatie. SXSW bij je thuis! Boek ons, we geven slechts 5 presentaties!
 .