#Handpicked: Regelmaat, regelmaat, regelmaat

OK september! Alles weer bij het oude! Die van mij zijn in een andere fase, maar voor mensen met kinderen zijn de kleinen weer naar school, voor mensen met auto’s zijn de vrije parkeerplekken weer verdwenen en voor mensen die aan de slag moeten is de zon eindelijk weg. En voor makers van Top Names is het morgen weer uitzendavond! Om 21 uur zijn Niels van Deuren (Housing Anywhere) en Ewoud de Kok (Feedback Fruits) te gast. Team Top Names heeft er weer zin in. Tot dan!

En dan nu over tot de orde van de dag. Want een blog of een nieuwsbrief of een website werkt uiteindelijk alleen maar als je jezelf tot regelmaat dwingt. Dan heeft de ontvanger houvast, maar nog belangrijker, dan heeft de zender een stok achter de deur. Maar ook voor mij is het weer even op gang komen. Ook ik heb die stok achter de deur weer nodig. En ik kom maar op één manier op gang: door te doen! Ik begin gewoon lekker met een handige tool!
Erwin Blom

Bouw je eigen online ‘calculator’

Je kent ze wel, sites waar je zelf kan berekenen wat je hypotheeklasten gaan worden, of waar je kunt becijferen hoeveel je verf je voor een opknapbeurt nodig hebt off waar je kunt becijferen wat de verzendkosten gaan worden voor een pakket.

Dat soort ‘calculators’ is populair bij gebruikers. Om die reden gebruiken veel bedrijven ze ook als lead generator. Om e-mailadressen op te halen en vervolgens proberen de geïnteresseerde te verleiden klant te worden.

Met uCalc kun je dat soort elementen op je website zelf in elkaar klikken. Er is een gratis versie om mee uit te proberen.
uCalc is a universal builder of calculators and forms

uCalc is a universal builder of calculators and forms

The builder of online calculators uCalc allows you to quickly build a calculator to estimate the costs of business services of any complexity.
ucalc.pro  •  Deel