Academy

Op Fast Moving Targets delen digitale experts hun kennis en kunde. Soms gratis in blogs en programma’s, soms betaald in boeken, presentaties en cursussen. Zoals in de FMT Academy. Leer van specialisten. Toegankelijk en inspirerend, met video als medium. De Fast Moving Academy traint op een effectieve en innovatieve manier, zowel online als offline. We ontwikkelen trainingsprogramma’s voor derden, maar verzorgen ook Incompany trajecten (contact ons gerust!). Voor Internetopleider Lectric ontwikkelden we de succesvolle 5-daagse leergang Content3.0.

We werken aan onder meer (en work in progress) aan de online cursussen ‘Word online autoriteit’, ‘Maak van je bedrijf een mediabedrijf’, “Leer slimmer zoeken’ en ‘Maak zelf een online cursus’. Maar we zijn van start gegaan met ‘Sociale media succesvol zakelijk inzetten’ van Jochem Koole (ex-Deloitte). En vanaf nu kun je je ook inschrijven voor het ‘Webinar Crowdfunding’ van Erwin Blom.

Cursus Crowdfunding incl. boek, video’s, podcast en stappen plannen

Wil jij alles weten over de ins en outs van crowdfunding? Of wil je weten hoe je het kunt toepassen om jouw project met crowdfunding te financieren? Erwin Blom, auteur van het boek “Crowdfunding, financier je droom zonder bank of subsidie” vertelt je in deze cursus wat je wel moet doen en vooral ook wat »

€ 49,95

Bestellen

Opleiding Content 3.0 voor Lectric

De Fast Moving Academy verzorgt niet alleen zelf opleidingen, maar ontwikkelt ook opleidingen voor derden. Zo heeft FMT voor Internetopleider Lectric de 5 daagse opleiding ‘Content 3.0’ ontwikkeld. De leergang wordt ondertussen al druk bezocht en hoog gewaardeerd. Neem gerust contact met ons op als u een opleidingsvraagstuk hebt en op zoek bent naar de »

€ 0,00

Bestellen