Schrijf je eigen Twittergeschiedenis

Een boek over de Realtime Revolutie kan niet solitair geschreven worden. Daar is jullie hulp en input bij nodig. Bijvoorbeeld willen we jullie Twitter-verhaal horen. Vul bijgaande vragenlijst in en help het boek ‘De Realtime Revolutie; Hoe Twitter (bijna) alles verandert’ beter maken. Het is een uitgave van Fast Moving Targets waarin wordt geschetst hoe de online wereld de afgelopen vijf jaar ingrijpend is veranderd door Twitter, maar ook door andere realtime diensten van Facebook tot Foursquare tot Flickr. Lees er hier meer over en volg op deze site de voortgang.

En doe mee! Een deel van jullie input zal het boek halen dat Erwin Blom (@erwblo) in samenwerking met Anke Hans (@ankehans) en Leonieke Daalder (@daalder) maakt met mooie vormgeving van @wilg, een deel van de antwoorden zal hier gepubliceerd worden.

Maar … wil je meer dan input leveren en een persoonlijke herinnering aan jouw Twitter? Het kan. Voor 50 euro heb je een gepersonaliseerde versie van De Real Time Revolutie met een hoofdstuk dat over jou en Twitter gaat. Als je wilt dat jouw input een hoofdstuk wordt van je eigen boek, vink dat aan en klik hier om af te rekenen.

Maar ook als je dat niet wilt, doe mee, je input wordt gewaardeerd!