Company: iCulture

Gonny van der Zwaag en Jean Paul Horn (iCulture) over tien jaar iPhone

Tien jaar iPhone is een mooi moment om stil te staan bij de eens revolutionaire telefoon die de laatste jaren in een wat rustiger vaarwater terecht gekomen lijkt. Rustiger, minder spectaculair, maar niet minder succesvol. Gonny van der Zwaag en Jean Paul Horn van iCulture vertellen in Top Names over de iPhone revolutie, het verleden en de toekomst.

SxSW Magazine 4: Blendle timmert ook in Amerika aan de weg #SxSW

Fast Moving Targets (FMT) doet verslag van het Amerikaanse technologiefestival South By South West in Austin Texas. Erwin Blom en Roeland Stekelenburg zijn vijf dagen op pad om trends en ontwikkelingen te signaleren en Nederlandse SxSW-gangers te volgen. In aflevering 4 schetsen ze de variatie van het evenement. Van een volle zaal met duizenden toehoorders voor »

Gonny van der Zwaag: “Focus en automatiseer” #SxSW2015

Gonny van der Zwaag, bekend van iCulture en het boek Fit met apps en wearables was een van de Nederlandse sprekers op South By South West. Ze vertelt hoe ze als spreker SxSW haalde. Haar spreekbeurt ging over het voorkomen van overkill aan data bij afvallen: focus en automatiseer! FMT op SxSW wordt mede mogelijk »

Met trots presenteert FMT: Fit met apps van Gonny van der Zwaag (iCulture)

Gonny van der Zwaag is bekend van iCulture, dé Nederlandse website voor wie op de hoogte wil blijven over nieuws en achtergronden op het gebied van iPhones en andere Apple-producten. Fast Moving Targets is trots dat we haar boek Fit met apps mogen uitbrengen, een boek waarin je leest hoe je met slimme apps en wearables je doelen om fitter of slanker te worden sneller bereikt. Fit met apps verschijnt woensdag 15 oktober. Op die dag gaan we ook van start met het gelijknamige maandelijkse programma op Fast Moving Targets!

iPhoneclub 5 jaar: “Je kunt dit alleen goed doen als je het zelf heel erg leuk vindt”

De passie spat er vanaf bij de iPhoneclub. En dat is de belangrijkste reden van het grote succes dat in 5 jaar is opgebouwd. De passie van de makers voor de iPhone en de passie van de publiek voor het ding dat zoveel meer dan een telefoon is. Erwin Blom en Roeland Stekelenburg in Top Names in gesprek met Jean-Paul Horn en Gonny van der Zwaag.