Company: Layar

Quintin Schevernels (Suits & Hoodies): “Een startup moet een gevecht op leven en dood strijden”

Over het starten en runnen van een succesvol bedrijf zijn vele boeken geschreven. Quintin Schevernels voegde er nog één aan toen. In Suits & Hoodies kijkt hij naar gemeenschappelijke succesfactoren voor startups en corporates. In Top Names praat Schevernels onder meer over zijn zeven essentials, het belang van een goed product en de overwaardering van startups.

Lessons Learned: De VPRO leert dat interactief papier arbeidsintensief is en gebruikers er nog niet klaar voor zijn

Leonieke Verhoog is interactive papermaker bij de VPRO Gids en ze voegt met haar team wekelijks bewegend beeld, slideshows, extra interviews en foto’s toe aan het papier, die met de Layar app op je mobiel zijn te bekijken. Wat heeft zij van 20 verrijkte gidsen geleerd? Het is veel werk en de lezer is er nog niet klaar voor.

Hoe simpel is Layar Creator? Hoe eenvoudig voeg je online inhoud aan print toe?

Hoe eenvouding is het om internet en papier aan elkaar te koppelen? Erwin Blom probeerde Creator van Layar uit.

Fast Moving Trend: Doe Het Altijd En Overal. Alles = internet

Alles is internet. Overal is internet. Mobiel internet is definitief doorgebroken en na mensen komen nu dingen online. Een boeiende ontwikkeling!

Raimo van der Klein (Layar): Echte innovatie vindt plaats wanneer je moeilijke problemen oplost

Het Amsterdamse augmented reality-bedrijf Layar won alle prijzen, zag kans om 12,5 miljoen aan investeringen op te halen, maar is nog zoekende. CEO Raimo van der Klein vertelt er openhartig over in een aflevering van Top Names. Een gesprek met passie, visie en ambitie.