Company: Roamler

Wiggert de Haan (Roamler): “Na de retail en de installatiebranche, maken we nu de zorg meer efficiënt”

Werk opknippen in taakjes. Je kunt er bezwaar tegen hebben, maar het kan ook heel handig zijn. Wiggert de Haan, founder van Roamler, denk in ieder geval dat de toekomst er rooskleurig uitziet. In Top Names vertelt hij over Roamler retail, tech en care, het voordeel van de inzet van Roamler en de toekomstplannen.

Wiggert de Haan (Roamler): “Focus heeft ons heel veel opgeleverd”

In 2011 wilde Roamler de beste startup van Nederland worden en liep het bedrijf overvan de internationale ambities. Inmiddels bijna 3 jaar verder heeft Roamler vestigingen in 13 landen, maar lijkt de speelsheid van het begin wat verdwenen en is de focus op retail komen te liggen. Oprichter Wiggert de Haan was te gast in Top Names en geeft tekst en uitleg.

How We Do It: schaarste als succesfactor van een actieve community

Hoe krijg je mensen actief en hoe hou je ze tevreden? Dat waren de centrale vragen op de Fast Moving Targets bijeenkomst How We Do It: Community Building. Leonieke Daalder doet verslag

Startups in Nederland: “Het gaat goed, maar het kan altijd beter!”

Een overvolle Top Names. Startups die eerder te gast waren, kwamen vertellen hoe ze ervoor staan. Een bont gezelschap schoof aan in het kader van de Amsterdam Startup Week.

Fast Moving Trend: Doe Het Speels. Spel-elementen grijpen om zich heen

Langzaam maar zeker is het aan het gebeuren: games worden niet langer als de uitvinding van de duivel gezien 😉 En spel-elementen rukken op. Games en gamification zijn de woorden.

Fast Moving Trend: Doe Het Samen. Social media nog lang niet op hoogtepunt

De voorhoede vindt het onderwerp social media inmiddels een beetje saai, de groep daarachter moet de kracht nog ontdekken. Social media heeft hoogtepunt nog lang niet bereikt. Aflevering uit de serie Fast Moving Trends.

Wiggert de Haan (Roamler): We willen de beste startup van Nederland zijn

Mooi, een startup met grote ambities. De wereldwijde plannen voor Roamler liggen in het verschiet. En ze willen de beste zijn, vertelt Wiggert de Haan. Roamler is een app waarmee bijna 5000 mensen kleine taken verrichten voor bedrijven en organisaties.