Company: Seats2Meet

Ronald van den Hoff (Seats2meet): “Ik hoop mensen gerust te stellen”

Boeren of bouwers die het binnehof plat leggen. Mensen zonder werk. Stikstof maatregelen die het land in verwarring brengen. We leven in roerige tijden. Ondernemer Ronald van de Hoff zag dat tien jaar geleden al aankomen. In Top Names vertelt hij over zijn recente boek ‘Hoera het wordt ingewikkeld’, tips voor een nieuw bestaan en de ambities die hij met het boek heeft.

Guilherme Tiezzi (S2M Brazilië): “Voor mij is het duidelijk: we moeten nog veel meer gaan delen”

Het co werk concept van Seats2Meet is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijf fenomeen. Om internationale ervaringen uit te wisselen vond onlangs de global Seats2Meet conferentie plaats met bezoekers uit onder meer China, Hongarije, Servië en Brazilië. Guilherme Tiezzi, afkomstig uit dat laaste land vertelt in Top Names over zijn ervaringen thuis en in Nederland.

Ronald van den Hoff over het succes van Seats2Meet: “Wij maken plekken onverwacht relevant”

Het gaat goed met Seats2Meet. In drie jaar tijd wist het bedrijf één miljoen stoelen te verhuren in ruil voor sociaal kapitaal. En dat zonder sales afdeling, marketing afdeling, pr afdeling of reserveringsafdeling. Het aantal verstigingen binnen Nederland nam gestaag toe en tegelijkertijd sloeg S2M haar vleugels in het buitenland uit. Founder Ronald van den Hoff schuift aan bij Top Names en vertelt over het succes.

Seats2Meet.com: Twitter is een nieuwe manier van communiceren

Wie: Vincent Ariens werkt voor Seats2Meet.com (S2M). Zijn taken laten zich niet door een simpele functieomschrijving vangen. “Daar doen wij niet aan. Wij proberen bij S2M mensen in te zetten aan de hand van hun talenten en passies. Het is belangrijk dat je bij S2M doet wat je leuk vindt. Ik ben »

Terug en Vooruit: Ronald van den Hoff over internationale plannen Seats 2 Meet

Doe net als Ronald van den Hoff van Seats2Meet mee met een geautomatiseerd audio interview en kijk terug op 2011 en blik vooruit richting 2012. Hij vertelt dat Seats2Meet internationaal gaat.