Company: The Next Web

Patrick de Laive (The Next Web): “We willen van lezers naar users naar consumers gaan”

Geboren uit toeval, maar inmiddels een succes: The Next Web. Een website/blog met maandelijks tussen de 7 en 10 miljoen bezoekers. De tiende editie van The Next Web conference die eind deze maand in Amsterdam zal plaatsvinden. En als nieuwe poot aan het imperium: The Index, actuele informatie over startups waar ook ter wereld. En dan ook nog de wens om het bezoek van de site dit jaar met 100% te laten groeien. Oprichter Patrick de Laive vertelt in Top Names over alle plannen.

Arjen Schat (Paydro): “Paydro kan helpen een evenement te laten groeien”

Johan Schaap liep twee dagen rond op The Next Web op zoek naar nieuwtjes, trends en interessante nieuwe bedrijven. In deze aflevering een ontmoeting met Arjen Schat, medeoprichter van The Next Web en intensief bezig met betalings- en contactsysteem Paydro.

Boris Veldhuijzen van Zanten (The Next Web / DA Club): “We benaderen DA Club als een technologie startup”

Serial entrepreneur Boris Veldhuijzen van Zanten is één van de initiatiefnemers achter DA Club. Een een invitation only ledenclub op de Herengracht in Amsterdam die, als het goed is, in januari haar deuren opent. Boris schuift aan bij Top Names en vertelt over het hoe, wat en waarom.

Boris Veldhuijzen van Zanten (The Next Web): “Er staat niks vast”

De Sanoma Media Parade is een jaarlijks terugkerend evenement: drie dagen inspirerende sessies die voor iedereen vrij toegankelijk zijn. Top Names streek ook neer op de Media Parade voor Top Names On Stage. Met in deze aflevering Boris Veldhuijzen van Zanten van The Next Web en Marijn Deurloo van imgZine.

Patrick de Laive (The Next Web): “We willen op ieder continent een evenement”

Met 2.000 bezoekers was The Next Web uitverkocht. Organisator Patrick de Laive vertelt over de succesfactoren en de ambities.

Fast Moving Targets live vanaf The Next Web!

Fast Moving Targets on a roll! Donderdag en vrijdag zenden we live uit vanaf The Next Web in Amsterdam! Kijken!

Top Names On Stage donderdag vanaf de Sanoma Mediaparade

Komende donderdag zitten 8 mediatoppers aan tafel bij Erwin Blom en Roeland Stekelenburg. Ze doen vier uitzendingen van Top Names On Stage vanaf de Sanoma Mediaparade. De hele middag live te volgen!

Hoe Boris Veldhuijzen van Zanten leerde dat ook op het gebied van magazines Android en Apple verschillende werelden zijn

The Next Web is een online uitgever op onderzoekspad. Zo is men nu aan het uitvinden hoe een tijdschrift op een tablet optimaal werkt. In de serie Lessons Learned vertelt Boris wat hij geleerd heeft van het maken van een online magazine.