Company: Voys

Verhalen van startups: Corona maakt veel kapot, maar biedt ook kansen

In de afgelopen maanden is veel veranderd. Daar kregen startups ook mee te maken. Soms zorgde dat voor groei, soms voor stagnatie. In Top Names zes ondernemers aan het woord. Over de kansen, pivotten, thuis werken, de klap die mogelijk nog komen gaat en de toekomst die er voor de één wat rooskleuriger uitziet dan voor de ander.

Ondernemen in Corona-tijden: “Het huidige succes voelt ook ongemakkelijk”

Vrieskisten, computers pus computerschermen en game consoles gaan in corona tijden als warme broodjes over de toonbank. Dat betekent dat sommige bedrijven het goed doen in de crisis. Top Names sprak met vijf van hen. Van voorlees site tot bezorgdienst en van podcast maken, tot online studeren en zakelijk telefoon verkeer.

Ben Hoetmer (Voys): “Iedereen verdient een personal assistent, wij gaan die digitaal leveren”

Bellen met een bedrijf levert vaak veel irritatie op. Zakelijk relecom provider Voys wil daar wat aan doen. Co founder Ben Hoetmer vertelt in Top Names over de inzet van artificial intelligence, api’s, een igen technische partij en de kracht van een klein bedrijf.

Mark Vletter (Voys): “Geen managers, maar de werknemers aan het roer”

Wanneer een bedrijf 15 werknemers of meer telt doet over het algemeen het management zijn intrede. maar niet bij Groningse telecombedrijf Voys. Het bedrijf koos voor holocratie, een systeem waarbij wordt uitgegaan van de zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid van de medewerkers. Founder Mark Vletter vertelt in Top Names over zijn ervaringen en het succes.

Mark Vletter: Hoe Voys blijft innoveren door patenten te mijden #Groningenspecial

Afgelopen week was Top Names op bezoek in Groningen. Negen lokale innovatieve bedrijven schoven bij Top Names On Tour vanuit het mooie EMG Faktors. In deze aflevering Mark Vletter van aanbieder voor zakelijke telefonie Voys.