Company: WeTransfer

Nalden (Adelee): “Wij helpen ouders als team te opereren”

Een goed idee komt uit je hart. dat gold voor Wetransfer, dat het versturen van grote files makkelijk maakte. En dat geldt voor @adaleeapp, een nieuwe startup van Nalden die ouders moet helpen beter te communiceren. In Top Names vertelt Nalden over empoweren, ongelijkheid in kennis, de noodzaak het goed te doen voor je kinderen en de leuke eerste fase van een startup.

Nalden bij de 25 miljoen dollar van WeTransfer: “Find your numbers guy”

Het zal je maar gebeuren: je bent niet op zoek naar geld maar opeens wil een investeerder 25 miljoen dollar in je investeren. Het overkwam het Amsterdamse WeTransfer. De dienst waarmee je heel eenvoudig grote files kunt versturen had het tot nu toe op eigen kracht gered, maar is begin dit jaar in zee gegaan met Highland Capital Partners. Nalen en Stephan Verkerk praten in Top Names over de deal en de gevolgen.

WeTransfer maakt winst. Nalden: “We gaan fucking lekker”

Nalden is één van de medeoprichters van Wetransfer, de dienst waarmee je makkelijk en gratis files kunt versturen. Inmiddels al weer vier jaar oud. Met circa 15 miljoen gebruikers en 1,5 miljoen verstuurde files per dag. In Top Names vertelt Nalden over het succes en wat er te wensen over blijft.

Bij WeTransfer wordt trouw WEL beloond

Hier bij FMT ergeren we ons vaak groen en geel aan diensten die trouw straffen. Waar nieuwe abonnee’s onder de kado’s bedolven worden en oude niks horen. Maar het kan ook anders. WeTransfer laat het zien!

Nalden: ik wil eigenlijk het liefst andere mensen helpen

Hij is pretentieus en relativerend tegelijk; Nalden geeft zijn boek Nalden Mobile Snapshots de ondertitel ‘from blogger to brand’ mee, maar kan er ook om lachen. Het leven is een lolletje, waar succesvol ondernemen bij hoort. De blogger / ondernemer is te gast in Top Names.