Person: Iskander Smit

Iskander Smit (ThingsCon): “De mens moet weer centraal komen te staan in het Internet of Things”

We horen er al een paar jaar over: het internet der dingen. Ofwel de verbinding tussen de tastbare wereld en het internet. Tot op heden vaak gevangen in grappige of onnodige toepassingen. Maar daar komt snel verandering in. Iskander Smit vertelt in Top Names over de uitdagingen, de hobbel die genomen moeten worden en de conferentie ThingsCon Amsterdam.

De essentie van realtime is right now

Als alles altijd beschikbaar is, wat betekent dat voor behoefte en gedrag? Als alles overal beschikbaar is, wat betekent dat voor producten of diensten? Iskander Smit laat zijn licht schijnen.

Terug & Vooruit: Iskander Smit (Info.nl) ziet dat digitaal een primair doel van mensen is geworden

Iskander Smit ziet, net als anderen in deze serie, 2011 als het jaar van de definitieve doorbraak van online. Mensen zijn continu online en verwachten dat ook van anderen. Digitaal is niet meer iets van ‘erbij’, maar het is een wezelijk onderdeel van ons leven geworden. Die trend zal zich alleen maar voortzetten. Mits er tijdig duidelijke afspraken worden gemaakt over het eigendomsrecht van data.

Iskander Smit (info.nl): waar ik naar kijk voor de diensten van de toekomst

Drie trends, drie presentaties. Waar Iskander Smit van Info.nl naar kijkt bij het ontwikkelen van nieuwe diensten en het denken over nieuwe businessmodellen. Over diensten, data en speelse interactie. Een #fmtessential.