Person: Maurice de Hond

Maurice de Hond (Peil.nl): “Het huidige politieke systeem is niet houdbaar in de 21ste eeuw”

Eén keer in de vier jaar stemmen is niet meer van deze tijd. Burgers zijn veel beter geïnformeerd en hoger opgeleid dan in de tijd dat het systeem werd bedacht. Tijd dus voor een nieuwe politieke orde. Maurice de Hond praat in Top Names over het failliet van het systeem, de macht naar de burgers en de weg daar naartoe.

Drie jaar Top Names: 277 gasten, veel bier en interessante gesprekken

Drie jaar Top Names. dat betekent feest. Tijdens een speciale uitzending vanuit Studio Desmet: Top Names on stage met vijf opvallende gasten uit het verleden. Maurice de Hond, Yme Bosma, Raimo van der Klein, Roos van Vugt en GabyGaby vertellen hoe hen het is vergaan.

Maurice de Hond (O4NT): “Het businessmodel van de Steve Jobs-scholen? De software!”

Ruim een jaar geleden sprak Maurice de Hond in Top Names over zijn plannen voor een nieuwe vorm van onderwijs. Inmiddels zijn de eerste zogenaamde Steve Jobs scholen een feit, lonkt internationale uitrol en gaat geld verdiend worden met software.

De Realtime Revolutie en de impact op sport, business, overheid, onderwijs en meer!

Wat is de impact van de realtime revolutie op sport, overheid, marketing, gezondheidszorg en meer? Specialisten vertellen het!

Fast Moving Trend: Doe Het Samen. Social media nog lang niet op hoogtepunt

De voorhoede vindt het onderwerp social media inmiddels een beetje saai, de groep daarachter moet de kracht nog ontdekken. Social media heeft hoogtepunt nog lang niet bereikt. Aflevering uit de serie Fast Moving Trends.

Maurice de Hond: crowdsource het beleid

Maurice de Hond is een internet veteraan. Van meet af aan was hij bij de nieuwe digitale ontwikkelingen betrokken. Nu zet hij met Queetz internet in voor crowdsourcing van maatschappelijke vraagstukken. Er is maar één weg, straalt De Hond uit. EN dat is het publiek weer echt bij besluitvorming betrekken. In gesprek met Roeland Stekelenburg »