Person: Michiel Frackers

Met Meerkat, Periscope of een andere app, live videostreamen is absoluut een blijver!

Meerkat was dé ontdekking van SxSW 2015. De app waarmee je met één druk op de knop live vanaf je mobiel video kan streamen werd een instant hit. Op de voet gevolgd door een vergelijkbare toepassing: Periscope van Twitter. Top Names neemt beide apps onder de loep en bespreekt de voor- en nadelen met Michiel Veenstra (3FM), Elger van der Wel (NOS), Michiel Frackers (Dutch Fellows) en Stef van de Ziel (Streamzilla), waarbij het enthousiasme overheerst.

Michiel Frackers (Dutch Fellows): “Op SXSW kom je in één week mensen tegen die je in Nederland in een heel jaar niet ontmoet.”

Stond het Holland Huis op SXSW vorig jaar vooral in het teken van lol, feest en vluchtige ontmoetingen, dit jaar wordt het serieuzer aangepakt. Aldus Michiel Frackers in een nieuwe aflevering van Top Names. Een gesprek over het nut en de noodzaak van SXSW.

Top Names live op SxSW (1/5): 3D-printing naar de massa!

De eerste van vijf talkshows live uit Austin Texas. Erwin Blom en Roeland Stekekelnburg maken een speciale serie van Top Names.

Michiel Frackers (ondernemer/investeerder): Je moet goed tegen je verlies kunnen

Investeren en ondernemen, maar alleen als het leuk is. Dat typeert Michiel Frackers. In deze aflevering van Top Names On Stage vertelt de oud-oprichter van Planet Internet over zijn drijfveren, het startup klimaat in Nederland, het leven in Amerika en waarom iedereen met Dutch Fellows naar SxSW moet gaan.

Top Names SxSW special! Over trends en ontwikkelingen…

Een Top Names special uit Austin, Texas. Erwin Blom en Roeland Stekelenburg doen verslag van South By South West met de Nederlandse delegatie.