Person: Raimo van der Klein

Raimo van der Klein (Teamily): “Teams beter laten functioneren, daar wil ik nog één keer het verschil proberen te maken”

De traditionele werknemer die je een baan voor het leven bood lijkt zo langzamerhand verleden tijd. Tijd voor nieuwe manieren van samenwerken. Maar dat gaat nog al eens verkeerd. Teamily hoopt een oplossing te bieden voor het werken in flexibele teams met wisselende rollen voor de deelnemers. Raimo van der Klein vertelt in Top Names over het nieuwe werken.

Drie jaar Top Names: 277 gasten, veel bier en interessante gesprekken

Drie jaar Top Names. dat betekent feest. Tijdens een speciale uitzending vanuit Studio Desmet: Top Names on stage met vijf opvallende gasten uit het verleden. Maurice de Hond, Yme Bosma, Raimo van der Klein, Roos van Vugt en GabyGaby vertellen hoe hen het is vergaan.

Google Glass: een blik op de toekomst tussen handig en griezelig

Raimo van der Klein en Daphne Channa Horn horen tot de eerste Nederlanders met een Google Glass. In Top Names vertellen zij over hun ervaringen, twijfels, maar vooral over de pluspunten van de bril.

Top Names Maker Culture special: “We staan aan de vooravond van een nieuwe revolutie.”

Zelf dingen maken is hip. Niet met een computer, maar met je eigen handen. In een speciale Top Names Google Hangout twee representanten van de Maker Culture aan het woord. Maarten Twigt van iFabrica en Raimo van de Klein van Amsterdam Makers.

Fast Moving Trend: Doe Het Altijd En Overal. Alles = internet

Alles is internet. Overal is internet. Mobiel internet is definitief doorgebroken en na mensen komen nu dingen online. Een boeiende ontwikkeling!

Raimo van der Klein (Layar): Echte innovatie vindt plaats wanneer je moeilijke problemen oplost

Het Amsterdamse augmented reality-bedrijf Layar won alle prijzen, zag kans om 12,5 miljoen aan investeringen op te halen, maar is nog zoekende. CEO Raimo van der Klein vertelt er openhartig over in een aflevering van Top Names. Een gesprek met passie, visie en ambitie.