Person: Roos van Vugt

Drie jaar Top Names: 277 gasten, veel bier en interessante gesprekken

Drie jaar Top Names. dat betekent feest. Tijdens een speciale uitzending vanuit Studio Desmet: Top Names on stage met vijf opvallende gasten uit het verleden. Maurice de Hond, Yme Bosma, Raimo van der Klein, Roos van Vugt en GabyGaby vertellen hoe hen het is vergaan.

1% is een prachtig begin

Soms heb je zo’n moment dat je iets hoort en dat er in je hoofd van alles klikt. Ik had het onlangs toen ik kort achter elkaar opnieuw hoorde over de 1% regel en het Pareto principe. Wat betekent dit voor social business?

Lessons Learned: wat Roos van Vugt bij Deloitte over social business leerde

In de serie Lessons Learned vertelt Roos van Vugt wat zij bij Deloitte heeft geleerd als het gaat om de integratie van social media in reguliere business.

“Social media is ook gewoon business.” Een interview met Roos van Vugt

Roos van Vugt is social media manager bij internationale financiele dienstverlener Deloitte. Wat is de invloed van de realtime revolutie op business? Het helpt de verhalen van het bedrijf een publiek vinden, het maakt de onderneming persoonlijker en zorgt voor extra business.

De Realtime Revolutie en de impact op sport, business, overheid, onderwijs en meer!

Wat is de impact van de realtime revolutie op sport, overheid, marketing, gezondheidszorg en meer? Specialisten vertellen het!

Fast Moving Trend: Doe Het Samen. Social media nog lang niet op hoogtepunt

De voorhoede vindt het onderwerp social media inmiddels een beetje saai, de groep daarachter moet de kracht nog ontdekken. Social media heeft hoogtepunt nog lang niet bereikt. Aflevering uit de serie Fast Moving Trends.

Roos van Vugt: hoe social media Deloitte goed doet

Roos van Vugt is gek op mensen, media, technologie en communicatie. Deze passies zijn verenigd in haar baan als social media manager bij Deloitte, een grote Nederlandse financiƫle dienstverlener. Een aflevering van Top Names over de kracht van social media en de traagheid van cultuurverandering. Maar bovenal: hoe bevlogen social media goed is voor een bedrijf.

Roos van Vugt (Deloitte): halvering recruitmentkosten dankzij social media

Uiteindelijk gaat het om cijfers. Zeker bij een bedrijf als Deloitte. Mooi dan ook dat social manager Roos van Vugt haar onderneming kan laten zien dat bezoek aan de site vertienvoudigd is door inzet van social media en kosten van recruitment zijn gehalveerd.

Roos van Vugt (Deloitte): de heksenjacht op de social media manager lijkt geopend

Roos van Vugt is social media manager bij Deloitte. Sinds kort durft ze bijna niet meer te zeggen dat dat haar baan is, want de heksenjacht lijkt geopend, zegt Van Vugt. Een #fmtessential