Person: Tim Heineke

Tim Heineke (I am POP): “Onze bot is de meest directe manier om contact te hebben met fans”

Je kunt nog geen intelligent gesprek met een bot voeren, maar dat wil niet zeggen dat ze daarmee afgeschreven kunnen worden. Sterker nog, bots hebben de toekomst. Tim Heineke, founder van I am POP, vertelt in Top Names over bots, verwachtingen en de toekomst van zijn bedrijf.

Tim Heineke (Shuffler / Pause) is “per ongeluk” uitgever geworden

Tim Heineke is geen onbekende bij Top Names. Eerder dit jaar vertelde hij tijdens SXSW nog enthousiast over Shuffler.fm. Nu schuift hij aan om over zijn nieuwe project te vertellen: Pause. Geen pivot, maar wel een nieuwe focus. Een magazine samengesteld uit de beste content van het web. Nu nog vaak over muziek, maar dat kan breder worden.

Shuffler.FM wil naar 10 miljoen bezoekers per maand

Fast Moving Targets gaat naar Noorderslag / Eurosonic en zet in de opmaat Nederlandse muziekstartups in het zonnetje. Zoals Shuffler.FM.

Fast Moving Trend: Doe Het Deskundig. De oprukkende onmisbare gids

Wat is die overdaad van internet vaak heerlijk. En wat haten we de overdaad evenzo. Vandaar dat ‘curation’ een van de belangrijke begrippen van dit moment is. Wie filtert de inhoud? De deskundige? Onze vrienden? Het internet? De zoektocht is bezig!

Tim Heineke verstoort de muziektijdschriftenmarkt met ShufflerFM

ShufflerFM is een Amsterdamse muziekstartup, de Flipboard van de muziek. Een muziektijdschrijft gebouwd op muziekblogs. Tim Heineke van Shuffler is te gast bij Top Names.