Person: Werner Vogels

SxSW Magazine 5: “Als het slecht gaat met je sector is Austin the place to be” #SxSW2015

Fast Moving Targets (FMT) doet verslag van het Amerikaanse technologiefestival South By South West in Austin Texas. Erwin Blom en Roeland Stekelenburg zijn vijf dagen op pad om trends en ontwikkelingen te signaleren en Nederlandse SxSW-gangers te volgen. In aflevering 5 een terugblik. Wat was SxSW 2015 voor editie? Werner Vogels, de CEO van Amazon, »

Werner Vogels (Amazon) (dl 2) zet de trends in cloudcomputing op rij

Amazon CTO Werner Vogels was weer even in Nederland en schoof aan bij Top Names. In deel twee van het gesprek gaat het over de vier trends met betrekking tot de cloudcomputing . Over content die je blijft volgen, een wereld waarin iedereen een sensor is, iedereen een mediabedrijf kan starten en realtime data analyse.

Werner Vogels (Amazon) (dl 1): “Geen wet kan online spioneren stoppen”

Als de onthullingen van Edward Snowden één ding duidelijk hebben gemaakt, is het dat online data op dit moment allesbehalve veilig zijn. Dat raakt iedereen. Burgers, maar ook bedrijven. “Ik vind dat wij als bedrijf uitgedaagd worden door de hele Snowden affaire om duidelijk te zijn over de diensten die we bieden, hoe we mensen nu al kunnen beschermen en hoe we dat nog beter kunnen gaan doen.” Werner Vogels, CTO van Amazon, schoof aan bij Top Names. Het eerste deel van dat gesprek gaat over de beveiliging van data.

Werner Vogels (Amazon): “Iedere sportclub zijn eigen tv-station”

Werner Vogels is de Chief Technology Officer van Amazon.com. Niet alleen is Amazon een online winkel, ook is het een technologiebedrijf dat anderen tegen betaling van zijn infrastructuur laat profiteren. Hosting en streaming van online video is een van de services die bij Amazon af te nemen zijn. Omdat dat in grote getalen gebeurt, is Amazon een man met zicht op de trends als het gaat om online video. Hij zet ze op een rij.

Fast Moving Trend: Doe Het Altijd En Overal. Alles = internet

Alles is internet. Overal is internet. Mobiel internet is definitief doorgebroken en na mensen komen nu dingen online. Een boeiende ontwikkeling!

Gratis en voor niks, interview met Werner Vogels (Amazon) als pdf of ePub

Geen tijd voor een programma van een half uur? Meer zin in lezen? Het kan met de download van het Werner Vogels interview. Interessante materie! Als ePub of PDF.

Werner Vogels (Amazon): soms kannibaliseren we onze eigen business om het beste voor de klant te doen

De Nederlander Werner Vogels is de CTO van Amazon. Hij is als Chief Technology Officer verantwoordelijk voor het tech beleid. In Top Names met Erwin Blom en Roeland Stekelenburg zet hij visie en praktijk van Amazon uiteen en, zeker zo belangrijk: wat anderen daar van kunnen leren. Een absolute must om te bekijken. Voor iedereen. Echt. Leerzaam.