Person: Yuri van Geest

Top Names XL: 4 uur de diepte in met Yuri van Geest

Erwin Blom en Roeland Stekelenburg gaan in een 4 uur durende editie van Top Names de diepte in met de schrijver van Exponential Organizations en de oprichter van de Nederlandse Singularity University. Van Geest over de toekomst van maatschappij en organisaties als gevolg van snel ontwikkelende technologieën. Maar ook blijkt hij terug op zijn jeugd en vertelt hij wat hij zijn kinderen wil meegeven. Bekijk deze Fast Moving Targets productie. Wil je media over innovatie mede mogelijk maken? Word FMT Member!

Yuri van Geest (Exponential Organizations): Een menselijker wereld door slimme inzet van nieuwe technologie

Technologie als de oplossing van alles. Dat is de filosofie van Yuri van Geest. Hij schreef samen met drie anderen het boek Exponential Organisations, waarin een cultuuromslag in het bedrijfsleven wordt bepleit. In Top Names legt hij uit hoe dat in z’n werk zal gaan.

Yuri van Geest (Singularity University): “Door technologie gaan we van schaarste naar overvloed.”

Yuri van Geest is ambassadeur van de Singularity University. Een wereldwijde beweging die er vanuit gaat dat verschillende exponentieel groeiende technologieën, denk bijvoorbeeld aan biotechnologie, nanotechnologie, zonnecellen en sensoren, elkaar gaan versterken wat zal leiden tot radicale innovatie voor de grote vraagstukken van de hedendaagse wereld. “Door technologie gaan we van schaarste naar overvloed.”

Alles is meetbaar, Fast Moving Targets op Quantified Self Europe

Fast Moving Targets doet zaterdag en zondag verslag van Quantified Self, het tweedaagse evenement over alles dat meetbaar is rondom doen en laten van de mens. En hoe dat ons leven beïnvloedt.

Fast Moving Trend: Doe Het Zelf. Zonder tussenkomst van producent naar consument

Fast Moving Targets zet de trends op rij. Als er één de boventoon voert is het Doe Het Zelf. Van zelf publiceren tot zelf fabriceren tot zelf meten en weten. De eerste in de serie Fast Moving Trends.

Yuri van Geest: dit is slechts het begin!

Biotechnologie, nanotechnologie, singularity, Yuri van Geest in Top Names in gesprek met Erwin Blom en Roeland Stekelenburg over de wereld die op ons afkomt.