Fast Moving Targets is een platform in aanbouw over innovatie op het gebied van media, technologie en communicatie. Fast Moving Targets signaleert, duidt en legt uit. Wat is er aan de hand? Wat betekent dat voor wie? En hoe zet je nieuwe trends en technieken succesvol in? Fast Moving Targets is een initiatief van The Crowds en wordt gerealiseerd door Erwin Blom, Wessel de Valk, Leonieke Daalder, Esther Gons, Timan Rebel met mmv o.a. Peter Hazenberg, Anke Hans, Roeland Stekelenburg, Gonnie vd Zwaag en JeanPaul Horn en natuurlijk de bezoekers!

Crossmediaal

Fast Moving Targets is een crossmediaal platform. Het zoekt de beste uitingen voor een onderwerp of publiek. Een blogpost, een webcast, een (e)book, een documentaire, een event; we beginnen bij het verhaal en zoeken dan de geschikte media erbij.

Programma’s

Top Names (interviews over de invloed van digitalisering op mens, maatschappij en zaken) en iCulture Weekly (magazine over iPhone en iPad ism iPhoneclub) zijn de eerste twee webshows waar we mee van start gaan. We draaiden voor de zomer al proef met uitzendingen met o.a. Jim Stolze (TEDxAMS) en Yme Bosma (Hyves) en maakten bijv een uitzending over de beste vakantie-apps.
Het komende half jaar gaan er veel shows volgen. Van Top Tech Stories tot Top Social Stories tot Top Twitter Stories tot Top Design stories, dat is de ambitie! En je kunt helpen die ambitie te bereiken, lees verder.

Cases

Fast Moving Targets gaat de diepte in. Bestudeert succesvolle cases, hun succesfactoren en de de lessen die je er van kunt leren. Een wekelijks groeiende database. We beginnen met de verhalen van crowdfundplatform Cinecrowd, breimode van Zeeman en crowdsourcing van The Guardian.

Boeken

Fast Moving Targets komt met de serie Kickstart die je op weg helpt als je nieuwe ontwikkelingen eigen wilt maken en toepassen. Kickstart Crowdfunding en Kickstart Gamification staan op het programma.

Events

Online en offline horen bij elkaar. Bij de release van ‘Kickstart Crowdfunding; het geld ligt voor het oprapen’ hoort in november dan ook een seminar met dezelfde titel en in december staat een live versie van Top Names gepland.

News

We worden geen harde nieuwsjagers bij Fast Moving Targets, daar zijn al voldoende goede van. We willen met jullie wel de selectie maken. Van die complete brei, wat doet er nu echt toe? Iedere werkdag een selectie van een bericht, video of presentatie die je echt niet mag missen. Zoals Fred vd Ende, Niels Aalberts, Johan Voets en Wilbert Baan laten zien.

Community powered

Samen weten we meer, samen kunnen we meer. Het is een cliché maar daarmee niet minder waar. Fast Moving Targets wordt beter met een actieve rol van de lezers, de kijkers, de bezoekers. Fast Moving Targets wil community powered media zijn. De bezoekers kunnen op meerdere fronten een bijdrage leveren: inhoud, marketing en funding.

Inhoud

Natuurlijk het belangrijkst. Professionals, ervaringsdeskundigen, denkers, doeners, allemaal kunnen ze bijdragen als het gaat over inhoud waar aandacht aan moet worden besteed. Deel links, deel kennis, praat mee, draag bij. De programma’s en producten worden er beter van. En omdat het geen eenrichtingsverkeer moet zijn, krijgt de actieveling bijvoorbeeld toegang tot unieke inhoud, co-auteurschap van uitgaven, gratis publicaties, toegang tot events, dat wordt het idee. Doe mee, het is niet voor niks!

Marketing

Mond-tot-mond-reclame is de beste reclame die er is. Vind je het de moeite waard wat we doen? Vertel het verder. Laat het je vrienden weten als je een goed programma ziet, een interessant bericht leest of een mooie case voorbij ziet komen. Zo willen we groeien, zo kunnen we groeien. Fast Moving Targets is een platform in aanbouw.

Funding

Iedereen kan een bijdrage leveren aan Fast Moving Targets. Wij vinden het super waardevol als je komt kijken, als je je aboneert op de nieuwsbrief en als je meehelpt Fast Moving Targets onder de aandacht te brengen. Des te sterker het merk, des te interessanter voor adverteerders of sponsoren. Maar in deze tijd van crowdfunding kan er natuurlijk meer. Des te meer middelen we hebben, de te meer mooie inhoud we kunnen maken. Dus draag je Fast Moving Targets een warm hart toe? Laat het weten via info@fastmovingtargets.nl

Werkplek

Wil je een inspirerende werkplek te midden van andere creatieven? Dan kan! We verhuren ook werkplekken op ons kantoor op het Atlantisplein Amsterdam via Launchdesk. Kijk hier!