Vision

Over Vision

Vision: over de toekomst van de tv en de staat van online video. Een programma mogelijk gemaakt door Streamzilla, specialist in online audio en video.

Vision 4: Stef van der Ziel, al sinds 1994 vol passie voor online video

Stef van der Ziel (Streamzilla / Jetstream) is een pionier op het gebied van online video. Al sinds 1994 is hij bezig met het streamen van live content. In het kader van Vision, een serie over de toekomst van online video, kijkt Stef van der Ziel terug op zijn ervaringen als pionier en kijkt hij vooruit op wat nog komen gaat.

Vision 3: de nieuwe makers

Vision is een serie over de toekomst van online video, de toekomst van tv, de toekomst van het maken. In de derde aflevering focussen we op de laatste categorie.

Vision 2: zo begin je een tv-zender!

In een uur zet een deskundig panel op rij wat er bij het starten van een tv-zender komt kijken. Kijk naar afdeling 2 in de serie Vision!

Vision : het nieuwe kijken, een serie over de toekomst van online video en tv

Onder leiding van Erwin Blom praten Stef van der Ziel (Streamzilla), William Valkenburg (NPO, Wereldomroep) en Jeroen Doucet (Station 10) over de toekomst van tv en online video. Waar staan we? Waar komen we vandaan? Waar gaan we naartoe? Over techniek, inhoud en business!