MoSCoW

Over MoSCoW

Fast moving targets proudly presents: MoSCoW, het wekelijks webprogramma op het gebied van gadgets, techtrends en CE (consumentenelectronica). De presentatie en redactie is in handen van techwatcher en gadgeteer Sander van der Heide (aka @sandertje), met elke week aan tafel één van de vaste sidekicks als Annelies Verhelst, David Lemereis en Natasja van Oosterloo.

Matthijs Westerwoudt (PTThee): “Met een kopje Nederlandse kruidenthee de natuur herstellen”

Kruidenthee is populair. En wanneer die thee dan ook nog eens uit nederland komt, biologisch verantwoord is en bijdraagt aan meer biodiversiteit dan is het helemaal mooi. Matthijs Westerwoudt, co-founder van PTThee, vertelt in Top Names over verantwoord ondernemen, een betere wereld en hippe thee.

MoSCoW #27: WakaWaka Power, Twine en Logitech Harmony Ultimate

De WakaWaka Power is binnen, Napster nu ook in Nederland (de zoveelste music on demand service), Twine houdt alles voor je in de gaten en bedien alle apparaten tegelijk met de Logitech Harmony Ultimate.

MoSCoW #26: High End Hifi en Smart Watches

Hifi-sets van over een ton, hifigeluid uit een USB-poort, Ikbenstil-PC, Casio G-shock bluetooth, Cookoo Watch revisited en OBEX iPhone case.

MoSCoW #25: XBOX One, SONOS Playbar & Casio EX-ZR1000

De Xbox One, we zijn nu al onder de indruk. Sonos Playbar, weer een soundbar, maar deze kan meer. Casio EX-Zr1000, je zou het niet verwachten, maar een topmodel pocketcam. Mophie Juicepack iPhone 5 case. tafelgast: Jaap Veenstra.

MoSCoW #24: De iPad-lessenaar en BlackBerry Z10

De iPad-lessenaar en BlackBerry Z10. Tafelgast: Tom Beek

MoSCoW #23: Google Reader exit Google Chromebook enter

Te gast is Tom Beek. Hij kijkt uit naar de Fuji X100s-camera, bekijkt Google Reader-alternatieven en zet zijn zinnen op de Samsung Google Chromebook. Presentatie: Sander van der Heide

MoSCoW #22: streamen op een frambozentaart

Sander van der Heide en Jaap Veenstra gaan streamen op een frambozentaart, 3D kijken op een virtueel scherm en brengen Microsoft aan de oppervlakte.

MoSCoW #21: Meridian Explorer en Acer Chromebook

Geruchten Google Store, BlackBerry Z10 preview, Meridian Explorer en Acer Chromebook. Tafelgast: Jaap Veenstra Presentatie: Sander van der Heide

MoSCoW #20: De eerste geprinte LP

Deel wifi met Your Karma, 3D-print van een LP, Maky Maky maakt van alles een controller en Logitech accessoires voor Windows 8. Presentatie: Sander van der Heide, tafelgast: Erwin Blom