Vorig  jaar is Fast Moving Targets van start gegaan met FMT Academy, online leren van digitale experts. Jochem Koole verzorgde de aftrap met zijn 9-delige cursus Sociale media succesvol inzetten. Nu pakken we door met een serie webinars. Om te beginnen met Kickstart crowdfunding. In een uur word je door Erwin Blom (o.a. auteur van het boek Crowdfunding; Realiseer je droom zonder bank of subsidie) bijgepraat over deze nieuwe vorm van financieren. 

Algemeen:

Wil jij alles weten over de ins en outs van crowdfunding? Of wil je weten hoe je het kunt toepassen om jouw project met crowdfunding te financieren? Erwin Blom, auteur van het boek “Crowdfunding, realiseer je droom zonder bank of subsidie” vertelt je in een webinar van 60 minuten wat je wel moet doen en vooral ook wat je niet moet doen. Na het webinar behandelt hij nog 15 minuten vragen van deelnemers.

Wanneer:

Dit live webinar vindt plaats op dinsdag 11 februari van 12.00 tot 13.15 uur. Het webinar wordt opgenomen en is achteraf terug te kijken.

Voor wie:

Het webinar is voor iedereen die op zoek is naar nieuwe manieren van financiering of fondsenwerving en wil uitvinden of het iets voor hem / haar is en met op de praktijk gebaseerde tips van start wil kunnen gaan. Het is een webinar voor iedereen met een publiek of met een (toekomstig) product die wil weten hoe op een moderne manier financiering te realiseren. Van ondernemer tot kunstenaar, van sporter tot onderzoeker.

Onderwerpen

Deze onderwerpen worden in het webinar behandeld:

  • Wat is crowdfunding?
  • Waarom zou je crowdfunding toepassen?
  • Waarom is crowdfunding veel meer dan geld alleen? Het kan namelijk ook marktonderzoek, klantenbinding, sales en productontwikkeling zijn.
  • In welke gevallen is crowdfunding toepasbaar en in welke niet?
  • Op welke terreinen is crowdfunding toepasbaar?
  • Hoe maak je crowdfunding een succes?
  • 10 crowdfundlessen uit de praktijk
  • Wanneer werkt crowdfunding niet?

De prijs? 69,50 ex btw

Meer info HIER, onmiddellijk Aanmelden HIER