Trend: Geofencing

Quinten Selhorst (Felyx): “Onze ambitie met elektrische deelscooters ligt ook buiten de landsgrenzen”

Snel van A naar B zonder dat je daarvoor een scooter hoeft te kopen, Felyx maakt het mogelijk. De dienst wordt niet overal met enthousiasme ontvangen. Co-founder en CEO Quinten Snelhorts vertelt in Top Names over het succes in Rotterdam, de problemen in Amsterdam, de toekomst van deel vervoer en de ambities van Felyx.

Bas van den Heuvel (Proxible): Met iBeacons de ervaring in de binnenstad van Eindhoven verbeteren

Top Names is het land weer ingetrokken. Ditmaal om Eindhoven te bezoeken. Op de High Tech Campus spraken Erwin Blom en Roeland Stekelenburg met negen lokale ondernemers. In aflevering zes Bas van den Heuvel, medeoprichter van Proxible. Het bedrijf richt zich op relevante informatie op een specifieke locatie door bijvoorbeeld ibeacons in te zetten.

Menno Kolkert (Plot Projects): Relevantie op de vierkante meter

Op basis van je locatie relevante berichten op je mobiel ontvangen. Plot Projects maakt het mogelijk. En de plug and play oplossing voor locatiegebonden berichten doet het goed. Het bedrijf maakte het afgelopen jaar een stormachtige groei door. Menno Kolkert, één van de initiatiefnemers, vertelt over de toepassingen en plannen voor zijn bedrijf. Een aflevering van Top Names.