Eric Ries is de man achter The Lean Startup, het boek en de methode om op een moderne manier een bedrijf of startup te runnen. Ries is een grootheid geworden met een nieuwe manier van zaken doen en een bedrijf runnen. Ries is maandag 2 maart in Nederland op een event dat dankzij Live On Demand tot stand is gekomen.  Fast Moving Targets mag 1 kaart ter waarde van 395 euro ex btw verloten onder zijn FMT Members. Dus ben je nog geen lid? Word het nu. HIER

Het evenement belooft een mooie dag te worden, met een openings keynote van Neelie Kroes, een speech van Eric Ries en ook nog Nederlandse cases en roundtable sessies. ex btw. Live On Demand is een platform om live optredens te crowdfunden. Van artiesten, maar ook van sprekers dus. Bekijk hier een aflevering van Top Names waarin Thijs Sprangers het concept uiteenzet.

Zowel oude als nieuwe FMT Members maken natuurlijk kans op de kaart voor het event. FMT Members maken media over innovatie mogelijk, ontvangen alle ePubs die we hebben uitgegeven, ontvangen dagelijks een exclusief Handpicked bericht en maken kans op kortingen en vrijkaarten voor events als bovenstaande.

Dus …. word FMT Member voor een tientje per maand en maak kans op het mooie event. Maar twijfel je nog en wil je wel eens zien wat dat Handpicked nu is? Meld je aan voor 7 dagen gratis The Best Of Handpicked.