FMT Members maken media over innovatie mogelijk, ontvangen alle (e-)boeken van FMT gratis, maken kans op invites en gratis kaarten tot evenementen en krijgen dagelijks exclusief Handpicked thuis. Een stukje kwaliteitscuratie naar de mensen toe. Iedere dag lichten we een verhaal, video of tool uit het internet-aanbod en vertellen waarom dat belangrijk is. Vanaf vandaag voegen we daar exclusief voor FMT Members een gesloten Slack-omgeving aan toe: de laatste informatie eerst, een omgeving om input op FMT te leveren en kennis met de FMT Community te delen. Word ook FMT member!

Zo’n Slack-kanaal is natuurlijk werk in uitvoering en is in ontwikkeling afhankelijk van de wensen en activiteiten van de leden. Maar we beginnen aldus. We beginnen met de volgende kanalen:

  • General. De Slack-omgeving is er voor FMT Members, de invulling zal ook van jullie afhangen. Ga hier je gang!
  • Handpicked Longlist: we komen veel meer waardevolle inhoud tegen dan wat je in je dagelijkse handpicked treft. In dit kanaal verzamelen we die links. Kijk dus mee, maar voeg zelf ook graag toe!
  • Ondertussen op FMT: in dit kanaal komen de rss-feeds van FMT samen. Hier zie het onmiddellijk als er een bericht of een uitzending online staat.
  • Top Names: blijf op de hoogte van de nieuwe namen, maar denk ook zelf mee. Kom met voorstellen voor gasten, wees lid van de extended redactie.
  • Vragen: heb je een vraag over een kwestie in de wereld van media, communicatie, technologie of ondernemen, plaats hem hier. Het FMT kernteam zal indien aanwezig meepraten en denken, maar samen weten we meer, het antwoord zit vast in de FMT community.

Het is er op de eerste dag meteen al lekker gezellig. Kom ook! Maar word dus eerst even FMT Member. HIER!