South By South West staat weer voor de deur. Vanaf 11 maart komt de internationale tech-wereld bij elkaar in Austin, Texas. En natuurlijk is Fast Moving Targets ook weer van de partij. Onze mannen Blom & Stekel gaan weer publiceren over trends en ontwikkelingen. Volg de site! Maar ze doen meer. Ze zijn na SxSW in te huren om de belangrijkste ontwikkelingen en de implicaties daar van met bedrijven en events te delen. Lees verder of mail onmiddellijk naar info@fastmovingtargets.nl

Erwin Blom en Roeland Stekelenburg reizen ook dit jaar weer af naar Austin, Texas voor South by South West (SxSW), volgens velen het belangrijkste innovatie- en technologie-evenement ter wereld. Hier worden nieuwe trends gesignaleerd en miljardenbedrijven geboren. Diensten als Twitter en Foursquare danken hun succes aan lancering op SxSW.

Onder invloed van technologie verandert de wereld in razend tempo. Vrijwel alle grote namen die dagelijks vormgeven aan dit proces geven zijn aanwezig op SxSW en toegankelijk voor iedereen. Denk aan Larry Page (Google) en Megan Smith (Chief Technology Officer van Barack Obama), Reed Hastings (Netflix), Elon Musk (Tesla) of Werner Vogels (Amazon).

Erwin en Roeland bezoeken SxSW al sinds 2007 en kennen het ritme van het evenement inmiddels zo goed dat ze feilloos in staat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen te signaleren voordat ze impact krijgen op het leven van alledag.

Als jij ook grip wilt houden op de ontwikkelingen en wilt weten wat de toekomst voor jouw sector in petto heeft, lees dan verder.

Ze komen hun kennis graag met je delen.

SxSW vindt dit jaar plaats van 11 t/m 18 maart. Voor de thuisblijvers hebben ze tien dagdelen gereserveerd om de belangrijkste lessen van SxSW op een rijtje te zetten. Vorig jaar werkten we samen met bijvoorbeeld T-Mobile, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Schiphol Group en verwerkten we onze observaties in presentaties voor onder andere Buckaroo, Paradiso, Berenschot en de KNVB.

Interesse?
Neem contact op en reserveer nu alvast jouw dagdeel.
De invulling bepalen we in overleg, bijvoorbeeld:

  • Presentatie op klanten- en relatiedag
  • Workshop / inspiratiesessie
  • Strategiesessie.

Wees er snel bij, want ze doen er echt niet meer dan tien!

De prijs? 3500 euro ex btw voor een dagdeel.

Mail met info@fastmovingtargets.nl