Workflowy is net weer een beetje beter geworden! De dienst die het eenvoudig maakt om lijstjes te maken en om informatie ergens ongestructureerd in te gooien maar er gestructureerd uit te halen, heeft nu ook een app voor op de desktop. Daarmee is offline met Workflowy werken nu ook mogelijk en werkt de dienst sneller dan ooit.

Wat is WorkFlowy? De dienst omschrijft het zelf als volgt: “WorkFlowy is a notebook for lists. Use it to be more creative and productive.”

Wie heel gestructureerd is, kan goed nadenken over een boomstructuur waarin hij / zij zijn / haar taken organiseert. Daar is WorkFlowy heel geschikt voor.

Maar ben je zoals ik en dus een ietsiepietsie minder gestructureerd, dan biedt WorkFlowy ook uitkomst. Dan werk je namelijk bijvoorbeeld met hashtags (#prio #FMT #content) of personen (@erwblo @willemjan @daalder @johanschaap) waarmee je met zoekopdrachten eenvoudig je gezochte taken uitfiltert. En je kunt diverse zoekopdrachten opslaan. Dus als ik wil weten welke taken ik voor Fast Moving Targets heb staan, kies ik opgeslagen zoekopdracht #FMT. Wil ik weten wat ik over al mijn projecten aan geldzaken moet doen, dan kies ik #geld. En wil ik weten wat voorrang heeft dan is zoekopdracht #prio voldoende. Als ik wil zien wat bij een ander op zijn bord ligt, filter ik op @johanschaap.

WorkFlowy is geniaal in zijn eenvoud. En met de desktop app net weer beter geworden!

WorkFlowy is an organizational tool that makes life easier. It’s a surprisingly powerful way to take notes, make lists, collaborate, brainstorm, plan and generally organize your brain.

__________________________________________________________________________________

Elke dag Handpicked ontvangen?
Als je Handpicked de moeite waard vindt – deel deze nieuwsbrief met je vrienden en collega’s. Abonneren kan hier.

FMT Supporter
Met jou steun maak je Fast Moving Targets mogelijk. Meer Supporters betekent o.a. meer gespecialiseerde programma’s die op geen tv-zender te zien zijn! Let’s make this happen!

Fast Moving Targets is community powered media
Draag je wat we doen een warm hart toe, word dan Fast Moving Targets supporter. Voor 10 euro per maand maak jij dan mede de site en de programma’s mogelijk.

 Word nu FMT supporter VOOR 10 EURO