Je mist meer dan je meemaakt, schreef Martin Brill ooit. Een mooie spreuk. En je weet maar een fractie van wat er allemaal voor moois op de wereld is, zou ik er aan willen toevoegen. Geen mooie spreuk, maar je snapt wat ik bedoel 😉

Wat een goudmijn is internet toch. Velen van jullie kennen de site GoodUI ongetwijfeld wel, maar ik had er tot gisteren niet van gehoord. Onder de noemer ’Learn From What We Try And Test’ deelt de site 75 lessen uit de praktijk van het testen van User Interfaces. Als je er nu niks aan heb, bookmark de site dan voor als je wel weer eens met een nieuw online project aan de slag gaat.

Maar kijk er sowieso nu even rond!

The 75 GoodUI ideas that we are about to show you, are being actively A/B tested by us and others. Sign up to receive email updates with what we learn as we go along. Design + Data is king.

________________________________________________________________________________________

Elke dag Handpicked ontvangen?
Als je Handpicked de moeite waard vindt – deel deze nieuwsbrief met je vrienden en collega’s. Abonneren kan hier.

FMT Supporter
Met jou steun maak je Fast Moving Targets mogelijk. Meer Supporters betekent o.a. meer gespecialiseerde programma’s die op geen tv-zender te zien zijn! Let’s make this happen!

Fast Moving Targets is community powered media
Draag je wat we doen een warm hart toe, word dan Fast Moving Targets supporter. Voor 10 euro per maand maak jij dan mede de site en de programma’s mogelijk.

 Word nu FMT supporter VOOR 10 EURO