Ik weet dat ik het eerder over De Verhalengarage heb gehad. Maar de kracht zit in de herhaling. Te weinig mensen kennen die site. En iedereen moet De Verhalengarage kennen …

  • Omdat het een een bundeling van prachtige journalistieke verhalen is. Mooi geschreven, goed geformuleerd, diepgravend. Daar wordt iedere lezer blij van.
  • Omdat het inzicht verschaft in het schrijfproces. Hoe komt een verhaal tot stand? Hoe wordt op de juiste wijze opgebouwd? Welke keuzes worden gemaakt? Heel leerzaam. Daar wordt iedereen die verhalen schrijft blij van.

Een aanrader!

Word FMT Member, ontvang FMT Magazine!

Ik heb het al eerder aangekondigd, maar nu moet het gaan gebeuren. Volgende week moet het eerste FMT Magazine van de persen rollen. Een mooie glossy met FMT inhoud. Interviews, tools tips voor op de koffietafel, in de trein, naast het bed. Lekker kijken, lekker lezen. Je kunt het FMT Magazine ook 8 keer per jaar ontvangen als je FMT Member wordt. En dat wordt sowieso meer dan gewaardeerd. Want programma’s maken, uitwerken, Handpickeds produceren etcetera kost tijd en kost geld. Dat kunnen we alleen blijven doen met steun van jullie! Overweeg het!

Steun media over innovatie, word FMT Member!