Je weet het: Top Names heeft even zomerstop. Alle tijd dus om weer eens toppers uit het archief naar voren te halen. Informatief en leerzaam. De komende weken iedere week een selectie. Vandaag een mooie collectie visie en inspiratie

Om te beginnen …

Werner Vogels (Amazon): soms kannibaliseren we onze eigen business om het beste voor de klant te doen

De CTO van Amazon geeft een mooi inzicht in de visie op het bedrijf dat voor velen nog altijd een grote boekenwinkel is. Zo kijken ze er zelf niet naar. “We zijn een technologiebedrijf”, aldus Vogels. Bekijk alleen al naar deze aflevering om te leren hoe Amazon aan productinnovatie doet. Daar kan iedereen van leren!

 

Yuri van Geest (Singularity University): dit is slechts het begin!

De ontwikkelingen in de techniek gaan hard. Razend snel. De meesten van ons hebben dat nauwelijks door. Yuri van Geest wel. Hij zet de toekomst op een rij.

 

Maarten den Braber (Quantified Self): Alles is meetbaar, maar wat doe je ermee?

Een belangrijke hedendaagse trend is Quantified Self: prestaties en gestel meten. Van conditie tot voedsel. Maarten den Braber legt uit.

 

Raimo van der Klein (Layar): Echte innovatie vindt plaats wanneer je moeilijke problemen oplost

Inmiddels is Layar weer op de rails met de mogelijkheid om online inhoud aan tijdschriften te koppelen, maar dit is een mooi interview in de periode dat Layar het ook even niet meer wist.

 

Jurriaan van Rijswijk (Games for Health): Wie is de apotheker van de toekomst als games medicijn worden?

Games kunnen veel problemen oplossen. Jurriaan van Rijswijk (Games for health) bepleit dit al jaren. Gelukkig heeft hij steeds meer voorbeelden om zijn mening te onderstrepen.

 

Ronald van den Hoff (Seats2Meet): “De ZP’er stemt mij optimistisch”

De huidige maatschappij houdt geen stand. Er komt een nieuwe werkelijkheid aan. De Society 3.0 van Ronald van den Hoff.