A 1.000 True Fans

Sinds Kevin Kelly een blogpost onder de noemer A 1.000 True Fans schreef, ben ik gegrepen door het idee dat een artiest moet kunnen bestaan van de inkomstenstromen die duizend echte liefhebbers op gang kunnen brengen. En wil ik aantonen dat dat model ook voor een site kan opgaan.

Fast Moving Targets hebben we van meet af aan community powered media genoemd. Dat geldt voor de input, voor het delen van kennis en inzichten, maar ook voor de financiering. Bij de aanvang hebben we met supporters het proof of concept geleverd. Dankzij steun van jullie is de studio tot stand gekomen.

Dat willen we nu een stap verder brengen. Want het is simpel, zonder steun van jullie geen Fast Moving Targets. Dit is nodig. Mijn eerste grote doel is 1.000 mensen die een tientje per maand over hebben wat we doen en via welke ook andere inkomstenstromen op gang kunnen komen. Daar krijg je exclusiviteit, overzicht en privileges voor terug, maar daarover straks meer.

Milestone 1 is op korte termijn 200. Die 200 zijn nodig om de kosten van techniek, kantoor, stagiaires etc te dekken. Met dat bedrag hoeft er geen geld aan vaste lasten bij. Daarboven kunnen we het geld dan in de continuiteit stoppen. Want dat is een belofte: alles wat middels dit member-model binnenkomt, krijg je dubbel en dwars terug in inhoud en activiteiten.

Een simpele vraag: doe je mee? Op naar A 1.000 True Fans. Fast Moving Targets kan niet zonder members. En als je persoonlijk niet wilt of kunt, kunnen we met onze deskundigheid natuurlijk ook van waarde voor bedrijven zijn. Daarover later meer in deze mail meer.

Join!

FMT Member: 9,99 euro per maand

Fast Moving Targets biedt je wekelijks diepgang en overzicht over innovatie op het gebied van communicatie, media en technologie. Dat kost geld om te maken en dat is je wat waard. Dat laat je zien als je member wordt. Maar je krijgt naast de vrij toegankelijke inhoud exclusiviteit, overzicht en privileges terug!

Dit pakket wordt uitgebreid, maar we beginnen met:

FMT Highlights Curatie. Exclusief voor members 10 x per jaar een mooi vormgegeven pdf / iBook met ingedikt belangrijke / informatieve / inspirerende berichten van het web. Compact op de hoogte, tijdwinst. Download een voorbeeld waar we aan werken.

FMT Events Fast Moving Targets organiseert dit jaar 10 events. Van Top Names On Stage tot specialistische kleinschalige bijeenkomsten als ‘social business’, ‘curation nation’ en ‘de nieuwe uitgevers’. FMT Members hebben voorrang bij inschrijving.

FMT Work Spaces Op FMT HQ worden 3 werkplekken vrijgehouden voor members die een tijdelijke werkplek nodig hebben. Dus wie elders woont en af en toe in Amsterdam wil werken of wie in Amsterdam woont en af en toe bij FMT wil aanschuiven, als je member bent kan het!

Doe het nu, meld je aan! 

Fast Moving Premium Member: 995 euro

Fast Moving Targets biedt je wekelijks diepgang en overzicht over innovatie op het gebied van communicatie, media en technologie. Dat kost geld om te maken en dat is je wat waard. Dat tientje per maand heb je hier graag voor over, maar je snapt ook dat grotere stappen echt zoden aan de dijk zetten.
Als Premium Member krijg je alles wat een gewoon Member krijgt. Maar daarbovenop heb je een gegarandeerde plek op alle events en kun je profiteren van de professionele studio van Fast Moving Targets. Je krijgt namelijk:

2 programma’s op maat. We maken met of voor jou twee interviewprogramma’s op maat. Je mag het zelf zijn die geinterviewd wordt, je mag mensen voordragen, maar voor 1.000 euro krijg je naast al het andere twee professionele programma’s in het FMT format die je naar gelieve kunt gebruiken.
Dit bedrag is eenmalig voor een jaar, volgend jaar verder!

Doe het nu, meld je aan!

Tot zover de Members. We kunnen ook wat voor bedrijven betekenen

FMT Business Deals

FMT heeft deskundigheid over media, trends en toepassingen en bericht daar over. FMT bereikt professionals die dag in dag uit met deze onderwerpen bezig zijn. We kunnen zowel inhoud voor bedrijven maken als ondernemingen onder de aandacht brengen bij de doelgroep van digitale influentials.

FMT Sponsor: 3.000 euro

Je bedrijfsnaam prijkt drie maanden op de site van FMT en wordt gedurende die periode prominent als sponsor vermeld in het programma Top Names.

Top Names On Tour: 5.000 euro

Top Names komt naar je bedrijf toe, presentatoren Erwin Blom en Roeland Stekelenburg bereiden zich voor op onderneming en bedrijfstak en verzorgen voor een publiek twee programma’s die live gestreamd worden en later on demand te gebruiken zijn.

De deskundigheid van Fast Moving Targets is op meer manieren voor bedrijven interessant. We inventariseren trends, duiden de gevolgen en helpen bij het toepassen ervan. Dus heb je interesse in een oplossing op maat? Laat weten via info@fastmovingtargets.nl ! Bijvoorbeeld:

Presentatie In een uur bijgepraat over actuele nieuwe media ontwikkelingen en hun gevolgen.

Brainstorm Breng creativiteit van buiten naar binnen. We denken graag mee.

Programma We hebben de studio, we hebben de deskundigheid. We maken met jou en je bedrijf een serie op maat.

Curatie We maken een maandelijks overzicht van de belangrijkste berichten over een bedrijf of industrie en duiden die in de context van trends en ontwikkelingen. Hou je personeel simpel up to date.

En als je dit allemaal niet wilt of hebt, natuurlijk waarderen we het ook als je gewoon FMT Supporter wordt of blijft! Dat is het oude tientjeslid zeg maar. Vinden we ook waardevol. 0,99 per maand! Meld je aan.

En last but not least:

1. Kadootje! Zowel in de Apple iTunes store als in de Android market is een Fast Moving Targets app te vinden zodat je ook onderwerg de inhoud die we maken bij de hand hebt!
iPhone / iPad
Android

2. We zijn de contouren van de FMT Highlights aan het schetsen. Download het voorbeeld en zie de richting waarin we denken.

We houden de tellers in de gaten, hopen je als member te treffen en zoniet, natuurlijk even goede vrienden!

Namens Fast Moving Targets,

Erwin Blom