Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internetvideo’s bij te houden? Deze drie mag je volgens de mannen van WappZapp in ieder geval niet missen deze week: dansen was nog nooit zo magisch, een GoPro-camera die in een waterbel zweeft en de eerste paralympische motorracer ter wereld.

Tip 1: Dans + lichtshow = magisch!
Wie deze show heeft bedacht moet wel een genie zijn. Dans, technologie, muziek, licht, kunst en nog veel meer. Deze video heeft het allemaal. Superlatieven schieten tekort, dus rest ons te zeggen: must see!

Tip 2: Het kan! GoPro camera zweeft in een waterbel
Astronauts and toys. Een perfecte combinatie. De ruimtevaarders van het ISS waren zo slim geweest ook een GoPro mee te nemen. Daarmee hebben ze een uniek experiment uitgevoerd door de camera in een zwevende waterbel te plaatsen. Als een kind zo blij zijn ze. En wij nu ook.

Tip 3: De eerste paralympische motorracer ter wereld
Twaalf dagen nadat Talan Skeels vanaf zijn middel verlamd raakte dacht hij alweer aan extreme sporten: hij wilde fanatiek gaan skiën. En als dat lukt, waarom dan ook geen professionele motorracer worden? En zo geschiedde. Het laat zien wat een enorme doorzetter Talan is. Gegarandeerd een feel good-momentje.

Meer zien van onze wekelijks top 10? Je bekijkt ze en meer van onze content via onze website.