Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internetvideo’s bij te houden? Deze drie mag je volgens de mannen van WappZapp in ieder geval niet missen deze week: exclusieve beelden vanuit het ISS, de duurste eetmarathon ooit en de straat op met Engelse voetbalfans.

Tip 1: Exclusieve beelden vanuit het ISS
Filmmaker Guillaume Juin kreeg ruim 80GB ongebruikt materiaal uit het ISS tot zijn beschikking en maakte daar deze fantastische film van. We zien de aarde vanuit het ruimtestation op een waanzinnige manier. Het lijkt haast alsof je zelf in de ruimte zweeft.

Tip 2: De duurste eetmarathon ooit
Ja hoor, daar is de vloekende en tierende chef/rapper Action Bronson weer. Ditmaal is de charismatische culinaire veelvraat in Kopenhagen om daar onder andere te eten bij het beste restaurant ter wereld: Noma. Dit doet hij uiteraard op geheel eigen manier.

Tip 3: De straat op met Engelse voetbalfans
In Engeland begint een voetbalwedstrijd niet als de scheids op z’n fluitje blaast. Nee, die start al uren daarvoor in de door fans bezette straten. Zingen, zuipen en vooral heel veel lawaai maken. De politie heeft er zijn handen vol aan. De video The Twelfth Man brengt het rumoer voor een wedstrijd prachtig in beeld.

Meer zien van onze wekelijks top 10? Je bekijkt ze en meer van onze content via onze website.