Yuri van Geest is een graag gezien gast in Top Names. Voor sommige mensen is 30 minuten lang, voor Yuri is dat veel te kort. Daarom is er woensdag 30 maart vanaf 20 uur een speciale 4 uur durende editie van Top Names, waarbij Stekel en Blom de diepte in gaan met Yuri. Maar doe mee en denk mee. Wat wil je van @vangeest weten? Praat tijdens de uitzending mee via de hashtag #fmt ! Kijk woensdag! 

Yuri van Geest is de man achter Singularity Univerity en een van de auteurs van het gerenommeerde boek Exponential Organizations. Hij is altijd met nieuwe techniek en de implicaties op de samenleving bezig. Maar deze uitzending gaat niet alleen over zijn visie op de toekomst, het gaat ook over zijn persoonlijke drijfveren. Waar komt zijn tomeloze energie vandaan? Wat wil hij bereiken?

Wil je je inlezen of inkijken? Dat kan via twee eerdere afleveringen van Top Names:

(2011) Yuri van Geest: “Dit is slechts het begin”

(2013) Yuri van Geest: “Door technologie gaan we van schaarste naar overvloed”

(2014) Yuri van Geest: “Door slimme inzet van nieuwe technologie gaan we naar een menselijker wereld