Company: Dichtbij

Top Names On Stage donderdag vanaf de Sanoma Mediaparade

Komende donderdag zitten 8 mediatoppers aan tafel bij Erwin Blom en Roeland Stekelenburg. Ze doen vier uitzendingen van Top Names On Stage vanaf de Sanoma Mediaparade. De hele middag live te volgen!

Jeff Jarvis: “Verban de krantenmensen naar de kelder”

Er is maar één route: alles digitaal. Ga daar als krant van uit en blijf je niet rijk rekenen met je huidige papieren inkomstenstroom. Jeff Jarvis is te gast in Nederland, Bart Brouwers doet verslag van een ronde tafel bijeenkomst.

Lessons Learned: hoe Bart Brouwers van Dichtbij leerde dat hyperlokaal nog onbetaalbaar is

De adverteerders willen nog gewoon banners, het publiek doet minder mee dan gehoopt. Het gaat goed, maar het gaat niet snel bij hyperlokaal nieuwsnetwerk Dichtbij. Dat vertelt hoofdredacteur Bart Brouwers in de serie Lessons Learned.

Bart Brouwers (DodeBomen.nl) ziet weinig mensen met hun smartphone boven een tijdschrift hangen

Bart Brouwers is een man met een geschiedenis in zowel print als online, maar in de combinatie van de twee ziet hij weinig.

“Twitter is een cadeautje voor de journalistiek.” Interview met Bart Brouwers, spreker op De Realtime Revolutie

Bart Brouwers is hoofdredacteur van lokaal nieuws platform Dichtbij.nl De invloed van realtime media op de journalistiek? Het werk wordt makkelijker door nieuwe gereedschappen en moeilijker door nieuwe toetreders, maar bovenal is Twitter een cadeautje voor de journalistiek.

Fast Moving Trend: Doe Het Altijd En Overal. Alles = internet

Alles is internet. Overal is internet. Mobiel internet is definitief doorgebroken en na mensen komen nu dingen online. Een boeiende ontwikkeling!

Bart Brouwers (Dichtbij): de kansen van hyperlokale journalistiek

De journalistiek heeft het zwaar, maar Bart Brouwers (ex Spits) ziet kansen. Kansen als wordt ingezoomd op hyperlokale informatiestromen, persoonlijk nieuws. En als journalisten wat flexibeler worden met advertorials en andere inhoud die dicht tegen een adverteerder aan schurkt. Dat probeert hij met snel uitrollend netwerk Dichtbij. In gesprek met Erwin Blom en Roeland Stekelenburg »