Company: ABN AMRO

Bitcoin – niche product met techniek als game changer

In twee en een halve week tijd stampten Vincent Everts en Rutger van Zuidam het eerste nationale Bitcoin Congres uit de grond. Op donderdag 15 maart lieten een paar honderd mensen zich in Amsterdam bijpraten over de voordelen en de risico’s van ‘s werelds bekendste cryptovaluta: Bitcoin, die zowel een niche product, als game changer blijkt te zijn.

FMT WORKFORCE: Zo kan Qiy de kip-ei uitdaging doorbreken!

Hoe kan Qiy, een dienst waarmee je persoonlijke data kunt beheren, de kip of ei situatie doorbreken? Die vraag legde ABN AMRO voor aan de FMT Workforce, de community van digitale experts van Fast Moving Targets. Het probleem: personen doen alleen mee als voldoende bedrijven en instituten zich aansluiten, bedrijven doen alleen mee als voldoende klanten klanten op Qiy zitten. 10 oplossingsrichtingen volgens FMT Workforce.

Menno van Leeuwen (ABN AMRO): Radicale innovatie is nodig om relevant te blijven

Banken hebben het niet makkelijk vandaag de dag. Twijfels bij klanten en een wereld die in rap tempo verandert maken het lastig. ABN AMRO probeert het tij te keren door ruimte te bieden aan radicale innovatie. Menno van Leeuwen staat aan het hoofd van die kersverse afdeling. In Top Names legt hij uit wat de missie is.