Person: Arjen Noorbergen

Arjen Noorbergen (Triggi) over de weerbarstige wereld van API’s (#Nerderlands)

Van 15 tot en met 21 augustus vond de eerste editie van Nerderlands plaats in Amsterdam: een festival voor de internationale tech scene. Top Names was erbij en sprak met een aantal van de sprekers. In deze aflevering Arjen Noorbergen van Triggi.

Arjen Noorbergen (Triggi): “Wij mikken op 100 miljoen klanten binnen 10 jaar”

Van slimme thermostaten naar een platform waarmee je diensten en apparaten binnen- en buitenshuis aan elkaar kunt koppelen is maar een kleine stap als je Arjen Noorbergen mag geloven. De man achter Toon en nu initiatiefnemer van Triggi. Noorbergen vertelt over zijn ambities, het bereiken van de massa en de concurrentiestrijd met If This Then That.

Arjen Noorbergen (Quby): “Slimme thermostaat Toon kan doorgroeien tot de boardcomputer van je huis”

Slimme thermostaten lijken als paddestoelen uit de grond te schieten. Maar Toon was één van de eersten. Ontwikkeld door het Amsterdamse Quby, tot op heden exclusief verkrijgbaar bij Eneco. Toon geeft je inzicht in je energieverbruik en biedt je de mogelijkheid om de thermostaat op afstand online te bedienen. Een begin, aldus Quby CTO Arjen Noorbergen. Hij was te gast in Top Names en praat over de kansen van Toon.